STIRI | Tara noastra crestina, le-a fost predata neconditionat invadatorilor straini!

“Țara noastră a fost predata necondiționat cotropitorilor straini. Ne pierdem Grecia creștina!”, se arată într-o declarație a Mitropolitului Ambrozie de Kalavryta, citata de publicatia Romfea.

“Forțele externe (și anume, Angela Merkel, Fondul Monetar Internațional, Francmasoneria, grupul Bilderberg, Sionismul) guverneaza, în mod explicit (Merkel) sau implicit (prin așa-numita “globalizare”) țara noastră nefericită”, a declarat Mitropolitul Amvrosios.

“Din păcate, acestia, pe orice cale, sprijina dezvoltarea Islamului ca religie; mai mult decât atât, în același timp, ei promoveaza imigrarea musulmanilor în Grecia în număr mare, în scopul neutralizarii orientarii creștine a patriei noastre”, a spus Mitropolitul.

Ierarhul a descris, apoi, crimele comise de jihadiști (militantii islamisti):

“Uitati-va la această mână însângerată a unei tinere, toata în răni, care ține un crucifix mic! Ea a fost ucisa cu sânge rece de către jihadiști! Sau, uitati-va la fotografia săracului crestin african, ars de viu chiar pe strada”.

“Liderii țării noastre nu acorda nicio importanta acestor lucruri care se intampla”, spune el. “Ba, chiar mai mult: ei au rezolvat deja problema construirii unei moschei în inima Atenei, în cartierul Botanica. Acest lucru este, deopotriva, în detrimentul bugetului de stat.

Potrivit informațiilor noastre, construirea moscheii va costa 80 de milioane de euro și vor fi plătiti din venitul Ministerului Afacerilor Externe.

Și, toate acestea au loc în timpul crizei economice teribile, când cetatenilor onesti obisnuiti le lipsesc banii”, se mai arata in declarația Mitropolitului.

“Mai mult decât atât, pentru a nu putea vorbi despre acestea, cu ceva timp inainte, s-a votat legea anti-rasista, în acest sens”, a subliniat liderul.

“Țara noastră a fost predata necondiționat invadatorilor străini. Ne pierdem Grecia creștina!”, a concluzionat Ierarhul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.