Slujbe Ortodoxe în Direct - Slujba de azi în direct, urmărită live

Lăcașuri Ortodoxe efectuează transmisiuni video în direct on-line din mânăstiri, biserici, sau alte evenimente (procesiuni în mișcare, conferințe) legate de datini, tradiție, meșteșuguri și Ortodoxie.

Totodată, Asociația Lăcașuri Ortodoxe consiliază gratuit parohiile și mânăstirile ortodoxe care doresc să transmită sfintele și dumnezeieștile slujbe în direct pe internet, în spațiul web.

Mormantul Sfant din Ierusalim - Sosirea Sfintei Lumini 2024

Mormantul Sfant din Ierusalim - Sosirea Sfintei Lumini 2024 Si in acest an, ca si in anii trecuti, Asociația Lăcașuri Ortodoxe va incerca, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa va ofere ocazia de a urmari in direct o transmisiune video chiar din Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim – 2024.
Click aici


Slujbe în direct din Catedrala Urziceni

Slujbe în direct din Catedrala Urziceni Puteți urmări slujbe în direct din Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni, acolo unde se află o părticică din Sfintele Moaște ale Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina.
Click aici


Slujbe arhierești în direct din Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Slujbe arhierești în direct din Episcopia Sloboziei și Călărașilor Puteți urmări slujbe în direct oficiate de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, de la locul slujirii.
Click aici


Pe lângă transmisiunile proprii în direct sau realizate în colaborare, Lăcașuri Ortodoxe pomovează, de asemenea gratuit, transmisiunile în direct ale slujbelor, efectuate de alte biserici sau mânăstiri din țară și străinătate, ori instituții din domeniile amintite.

Slujbe în direct din Catedrala Ortodoxă a Eroilor, din Hunedoara

Slujbe în direct din Catedrala Ortodoxă a Eroilor, din Hunedoara Urmăriți în direct slujbele din duminici și sărbători, de la Catedrala Eroilor, din Hunedoara, Episcopia Devei și Hunedoarei.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Sfinții Trei Ierarhi din Paris

Slujbe în direct din Biserica Sfinții Trei Ierarhi din Paris Urmăriți în direct slujbele din duminici și sărbători, din Parohia Sfinții Trei Ierarhi din Paris, La Courneuve, Franța.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, Dămăroaia

Slujbe în direct din Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, Dămăroaia Puteți urmări în direct sfintele slujbe din Biserica Sfântul Ierarh Nicolae și Sfântul Mucenic Miron, din Cartierul Dămăroaia al Municipiului București.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Odăi

Slujbe în direct din Biserica Odăi Puteți urmări în direct sfintele slujbe, la duminici și sărbători, din Biserica Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena și Sfinții Martiri Brâncoveni, Odăi, Otopeni, Ilfov.
Click aici


Slujbe in direct din Biserica Ortodoxă Românească Offenbach

Slujbe in direct din Biserica Ortodoxă Românească Offenbach Urmăriți în direct sfintele slujbe din Biserica Ortodoxă Românească Offenbach, Germania.
Click aici


Slujbe arhierești în direct din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

Slujbe arhierești în direct din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților Puteți urmări slujbe în direct oficiate de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților și Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, episcop vicar, de la locul slujirii. Totodată, puteți asculta regulat sfintele slujbe transmise în direct din Mânăstirea Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava.
Click aici


Slujbe în direct de la Mânăstirea Sihăstria

Slujbe în direct de la Mânăstirea Sihăstria Ascultați în direct sfintele slujbe de la Mânăstirea Sihăstria, județul Neamț, din Arhiepiscopia Iașilor.
Click aici


Slujbe în direct de la Mânăstirea Putna

Slujbe în direct de la Mânăstirea Putna Puteți asculta în direct sfintele slujbe de la Mânăstirea Putna, din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
Click aici


Slujbe în direct de la Paraclisul Facultății de Teologie din Arad

Slujbe în direct de la Paraclisul Facultății de Teologie din Arad Urmăriți în direct sfintele slujbe de la Paraclisul Facultății de Teologie Ortodoxă "Ilarion V. Felea" din Arad, cu hramurile Sfântul Cuvios Maxim Măturturisitorul și Sfântul Mare Mucenic Mina.
Click aici


Slujbe în direct din Mânăstirea Sihăstria Putnei

Slujbe în direct din Mânăstirea Sihăstria Putnei Puteți urmări în direct sfintele slujbe transmise în direct din Mânăstirea Sihăstria Putnei, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Sfântul Nicolae Luceni

Slujbe în direct din Biserica Sfântul Nicolae Luceni Ascultați în direct sfintele slujbe din Biserica Sfântul Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, din Luceni, Comuna Victoria, Județul Iași.
Click aici


Slujbe in direct din Biserica Sfântul Illie - Grant

Slujbe in direct din Biserica Sfântul Illie - Grant Puteți urmări în direct sfintele slujbe de la biserica Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul Grant, din cartierul Crângași, Municipiul București.
Click aici


Slujbe în direct de la Centrul Misionar Ortodox din Dublin

Slujbe în direct de la Centrul Misionar Ortodox din Dublin Puteți urmări în direct sfintele slujbe din Parohia Înălţarea Sfintei Cruci (Centrul Misionar Sfântul Ioan Botezătorul) din Dublin, Irlanda.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Ucea de Sus

Slujbe în direct din Biserica Ucea de Sus Urmăriți sfintele slujbe în direct, din Catedrala Sfântul Ierarh Andrei Șaguna, din Ucea de Sus, județul Brașov.
Click aici


Slujbe in direct din Catedrala Veche din Arad

Slujbe in direct din Catedrala Veche din Arad Puteți urmări slujbe arhierești în direct din Catedrala Ortodoxă Veche din Arad.
Click aici


Slujbe în direct din Catedrala din Sibiu

Slujbe în direct din Catedrala din Sibiu Puteți urmări slujbe în direct din Catedrala Mitropolitană Sfânta Treime Sibiu.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Torino

Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Torino Puteți urmări slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească Sfânta Cuvioasă Parascheva din Torino, Italia.
Click aici


Slujbe arhierești în direct din Arhiepiscopia Tomisului

Slujbe arhierești în direct din Arhiepiscopia Tomisului Puteți urmări slujbe în direct oficiate de Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de la locul slujirii.
Click aici


Slujbe în direct din Catedrala Ortodoxă Românească din Paris

Slujbe în direct din Catedrala Ortodoxă Românească din Paris Puteți urmări slujbe în direct din Catedrala Ortodoxă Românească Sfinții Arhangheli Mihail, Gavriil și Rafail din Paris, Franța.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Potomac

Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Potomac Puteți urmări slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească Sfântul Apostol Andrei (Potomac), Maryland, SUA.
Click aici


Slujbe în direct din Mânăstirea Adormirea Maicii Domnului, din Rivers Junction

Slujbe în direct din Mânăstirea Adormirea Maicii Domnului, din Rivers Junction Puteți urmări slujbe în direct din Mânăstirea Adormirea Maicii Domnului, din Rivers Junction, Michigan, SUA.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Troy

Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Troy Puteți urmări slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească Sfânta Treime din Troy, Michigan, SUA.
Click aici


Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Shrewsbury

Slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească din Shrewsbury Puteți urmări slujbe în direct din Biserica Ortodoxă Românească Sfântul Ierarh Nicolae din Shrewsbury (Worcester), Massachusetts, SUA.
Click aici


Camere Live permanent din Catedrala Ortodoxă Veche din Arad

Camere Live permanent din Catedrala Ortodoxă Veche din Arad Puteți urmări în direct, permanent, imagini transmise live din Catedrala Ortodoxă Veche din Arad.
Click aici


După caz, unele slujbe în direct efectuate de sau prin Asociația Lăcașuri Ortodoxe au fost și pot fi gratuit preluate prin cablu pe Eveniment TV sau pe alte posturi de televiune locale, în urma unor solicitări directe (admin@lacasuriortodoxe.org).

Programul transmisiunilor în direct

Dacă este Luni, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Marți, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Miercuri, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Joi, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Vineri, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Sâmbătă, puteți încerca următoarele transmisiuni:

Dacă este Duminică, puteți încerca următoarele transmisiuni:

În ajunul sărbătorilor cu cruce roșie, în plus față de transmisiunile obișnuite de pe parcursul zile, puteți încerca seara:

În zilele de sărbătoare cu cruce roșie, în plus față de transmisiunile obișnuite, puteți încerca:

Programul afișat mai sus urmărește fusul orar al României.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.