A aparut “Apostolat in Tara Fagarasului”, numarul 24

A fost publicat “Apostolatul” şi pe net, iar cu această ocazie vă fac câteva recomandări:
– Vreau să cresc… mic – un articol adresat celor… mari

– Al doilea an de “Apostolat” – un editorial scris de mine, cu ocazia împlinirii a 2 ani de la apariţia Apostolatului. Putin cam “serios” pt.un ceas aniversar, dar… asta-i viata.

– un nou verset de reţinut la rubrica Cuvinte veşnice, aici.

– “Am căutat să-mi fac treaba cu seriozitate” – un interviu cu un părinte din Victoria (oraşul construit pentru a fi model de oraş ateu, adică fără biserică sau credinţă), o viaţă impresionantă.

– Planningul familial sau lupta contra vieţii nenăscute – partea a doua, care răspunde la mai multe întrebări actuale: este acceptat în Biserica Ortodoxă planningul familial? ce fel? este acceptată metoda calendarului?

– “Marea problemă este că îl iubesc” – un răspuns al Maicii Siluana, la rubrica Pas în doi

– Soacra mea este ok – cât adevăr este în bancurile despre soacre? (tot la rubrica Pas in doi)

– Părinţi inteligenţi – în ziua de azi nu e suficient să fii un părinte bun, trebuie să înveţi să fii un părinte inteligent – o recenzie după Dr. Augusto Cury.

– Sf. Ioan de Kronstadt – viaţa sfântului pe scurt, un model actual (a plecat la Domnul în 1908)
– si la rubrica Cu Dumnezeu în casă:

Iar dacă vreţi toate articolele, varianta de tipar o găsiţi aici.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.