Fiul lui Dumnezeu (Son Of God) – un film de exceptie, din februarie, pe marile ecrane

La un an după ce “Biblia”, un popular mini-serial produs de History Channel a uimit publicul, prin scene care au adus la viață Scripturile (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), producatorul TV Mark Burnett si actrita Roma Downey intentioneaza sa-L “aduca pe Iisus pe marile ecrane”.

Filmul, intitulat “Fiul lui Dumnezeu”, potrivit unui raport oficial, va acoperi viața lui Hristos, “de la Nașterea Sa umila, prin Invățăturile Sale, Răstignirea Sa și pana la Inviere”.

Filmul va mai contine, de asemenea, aspecte diverse – urmarind sa aiba un impact spiritual monumental asupra telespectatorilor, dupa cum a fost citata Downey, într-un raport din The Blaze.

“Speram ca publicul sa paraseasca cinematografele simtind ca-L cunoaste pe Iisus mai mult și amintindu-si, in plus, cat de mult ne-a iubit El”, a spus aceasta. “Este o pelicula mare, epica. Un film interesant și, uneori, un film tensionat, cu dramă intensă și pericol real”. Conform lui Downey, publicul va fi purtat “intr-o călătorie intimă cu Iisus”.

Filmul, care va descrie viața și moartea lui Iisus, il va avea in rol principal pe actorul portughez Diogo Morgado. Prin călătoria Lui cu Apostolii, evenimentele care au dus la răstignirea Sa, filmul intentioneaza sa aduca porțiuni centrale ale Noului Testament in viețile oamenilor, conform The Blaze.

“La sfârșitul lui, te simti incredibil de umilit și iubit – amintindu-ne ca noi toți suntem fii ai lui Dumnezeu”, a promis Downey. Filmul este probabil să apara pe marile ecrane din SUA, pe 28 februarie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.