AVERTISMENT: UE si homosexualizarea Drepturilor Omului. Statele vor putea fi obligate sa legifereze mariajul gay!

Raportul Lunacek, oficial cunoscut sub numele “Foaia de parcurs a UE împotriva homofobiei și a discriminării pe baza orientarii sexuale și identitatii de sex” (A7-0009/2014) va fi votat pe 4 februarie, in Parlamentul European.

Acest raport le va da dreptul de a se căsători, cuplurilor de același sex, și va aprofunda ideologia sexuala în Uniunea Europeană.

Raportul, prezentat de Lunacek, copreședinte al Intergrupului pentru Drepturile Lesbienelor, Homosexualilor, Bisexualilor și Transsexualilor (LGBT) impune “Principiile Yogyakarta”, în ordinea juridică a Uniunii Europene. Prin aceste Principii, activiști LGBT sustin ca “drepturile specifice ale homosexualilor fac parte din domeniul drepturilor universale ale persoanei umane”, iar un set de 140 de drepturi specifice ar trebui impus, în scopul satisfacerii cerințelor internaționale pentru drepturile omului.

Trebuie sa atragem atentia in mod deosebit asupra faptului ca intenția rezoluției ajunge sa fie, deci, “homosexualizarea instituțională a Drepturilor Omului”. În cazul în care acest raport va fi adoptat, instituțiile UE și statele membre ar trebui să integreze homosexualitatea în toate domeniile de politici publice (sănătate publică, educație, ocuparea forței de muncă, drept de azil și afaceri externe). Iar, cea mai periculoasa si directa manevra, este aceea ca Rezolutia poate fi utilizata pentru a obliga statele membre să legifereze “căsătoria gay”, chiar si in cazul unei lipse de voință populare naționale.

Prin urmare, cuplurile de homosexuali din toate statele membre vor avea acces la adoptie, fertilizare in vitro și mame-surogat!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.