În Indonezia, un lider al Bisericii solicita sprijin international in medierea tensiunilor

Papua - intoleranta Un lider al Bisericii Indoneziene face apel la comunitatea internaţională, să medieze încălcarea drepturilor omului, după o serie de ciocniri violente cu autorităţile din regiunea Papua, de săptămâna trecută.

Şeful Bisericii Baptiste din Papua, Rev. Socrate Sofyan Yoma, a declarat pentru Radio Australia Asia Pacific, in programul din 8 iunie 2012, că numai un dialog local cu cei din Papua şi interventia internaţionala vor reusi sa restabileasca pacea.

"Cei din Papua de vest sunt, într-adevăr, in suferinta, sub autoritatea Indoneziana. Este nevoie de interventia comunitatii internaţionale, de intervenţie umanitară sau a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru menţinerea păcii în Papua de Vest", a declarat Yoma – informeaza seviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.