Delegaţii Bisericii si noile perspective etice, la Summit-ul de mediu Rio +20 (20-22 iunie)

rio +20 O delegaţie a Consiliului Mondial al Bisericilor, cu sediul la Geneva (CMB), va lua parte la Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă (UNCSD), in perioada 20-22 iunie 2012, în Rio de Janeiro, Brazilia.
Delegaţii vor participa la diverse evenimente ecumenice şi interreligioase si la conferinta cunoscuta sub numele de „Rio +20”.

Aceasta marchează aniversarea a 20 de ani, de la Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Mediu şi Dezvoltare (UNCED), din Rio, şi aniversarea a 10 ani de la Summit-ul Mondial din 2002, privind Dezvoltarea Durabilă (WSSD), din Johannesburg.

CMB a declarat că va participa, de asemenea, si la Summit-ul Popoarelor pentru Dreptate Socială şi Mediu, un eveniment care are loc între 15 şi 23 iunie, tot la Rio de Janeiro, alături de Rio +20, mai informeaza seviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.