TIS 2017 – Targ Imobiliar si Salon de Mobila la Sibiu

Foto: SIBIU – localitatea in care se va desfaura TIS 2017 (Târgul Imobiliar şi Salonul de Mobilă din Sibiu)

Licenta de utilizare: By Aisano (Own work) [CC BY-SA 3.0 [https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0] ], via Wikimedia Commons

Astazi, la orele pranzului, in Sibiu, are loc deschiderea oficiala a Târgului Imobiliar şi a Salonului de Mobilă Sibiu TIS 2017 – ediţia de toamnă.

Aceasta noua editie TIS 2017 a Târgului Imobiliar şi a Salonului de Mobilă din Sibiu se va desfăşura începând de astazi si până duminică, in incinta Redal Expo.

TIS 2017 – Targ Imobiliar si Salon de Mobila la SibiuConform organizatorilor evenimentului, care au trimis un mesaj de informare pe adresa Serviciului specializat de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, evenimentul de deschidere va avea loc la ora 12:00, in compania unor invitati speciali, a expozantilor si a publicului vizitator.

Astfel, Târgul Imobiliar TIS2017 din Sibiu “revine în toamnă cu o nouă ediţie, care aduce sibienilor ofertele dezvoltatorilor imobiliari locali precum şi expozanţi din domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare, instituţiilor financiar-bancare şi firme care reprezintă domenii conexe”, dupa cum ne-a marturisit chiar Directorul general TIS 2017, Ioana ALDEA.

TIS 2017 – Targ Imobiliar si Salon de Mobila la SibiuAdresa la care are loc Târgul Imobiliar din Sibiu TIS 2017, este Redal Expo: Str. J.S.Bach, nr.4, Intrarea B, Sibiu.

Aceasta editie vine, insa, cu o noutate: “într-o zonă special amenajată, se va desfăsura si SALONUL DE MOBILĂ SIBIU”.

SALONUL DE MOBILĂ SIBIU 2017, organizat in premiera la Târgul Imobiliar TIS 2017, se adreseaza publicului larg, “acelora care doresc să-si achizitioneze mobilier direct de la firme producătoare sau importatori recunoscuti din domeniu, la preturi avantajoase”, mai aflam de la organizatorii acestei noi editii de toamna a Târgul Imobiliar Sibiu TIS 2017.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.