Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite – Noua lansare, in aceasta seara

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I a fost autorizat să transmită un comunicat de presă privind evenimentul de lansare a volumului pentru copii şi tineri „Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite”, scris de Adrian Cioroianu și ilustrat de Yanna Zosmer, apărut la Curtea Veche Publishing.

Lansarea va avea loc, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, astazi, joi, 19 octombrie 2017, începând cu ora 18, la Ceainăria Cărturești Verona (Str. Arthur Verona nr. 13-15) și va fi urmată de o sesiune de autografe.

Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite – Noua lansare, in aceasta searaConform informatiilor transmise pe adresa Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe in ultimele ore, de catre Biroul de Presa al Majestății Sale Regelui Mihai I, accesul publicului şi al presei este liber.

Sursele din Palatul Elisabeta ne-au mai informat ca Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta va lua parte la evenimentul de lansare a volumului „Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite”, alături de Principesa Moştenitoare aflandu-se si Principele Radu.

“Citind „Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite”, copiii și tinerii vor descoperi că nu toate familiile regale sunt la fel şi că destinul Alteței Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta nu seamănă cu viaţa de basm a altor prinţi şi prinţese, deşi părinţii săi erau capete încoronate. În anul naşterii sale, Regele Mihai şi Regina Ana trăiau în exil, fiind nevoiţi să rămână departe de ţara lor”, se arata in comunicatul oficial lansat pe aceasta tema.Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite – Noua lansare, in aceasta searaAmintind faptul ca povestea destinului Principesei Margareta a Romaniei este o adevărată lecţie de viaţă, in comunicat se mai precizeaza:

“Cititorii vor avea plăcuta surpriză de a descoperi o mică principesă căreia îi plăcea să hoinărească cu bicicleta sa roşie, să se joace cu surorile sale mai mici, Elena, Irina, Sofia şi Maria şi care credea că toate reginele dau de mâncare găinilor şi merg la piață să vândă produse din grădină. Principesa a crescut păstrându-şi firea pozitivă, principiile de viaţă şi încrederea neștirbită în valorile morale. Povestea destinului său este o adevărată lecţie de viaţă: şi-a iubit părinţii şi bunicii, a învăţat mai multe limbi şi a călătorit în întreaga lume, înainte de a-şi regăsi propria ţară, România, tărâmul fermecat despre care i se povestise întreaga viaţă.“Margareta a Romaniei. O Principesa in serviciul tarii regasite – Noua aparitie in Colectia “Regii și Reginele noastre” Proiectul in care este inclusa editarea noului volum “Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite” prevede realizarea unei colectii mai ample, intitulata „Regii și Reginele noastre”, acesta fiind inițiat de Curtea Veche Publishing, adresat in special copiilor și tineril.

Pana in prezent, colectia “Regii și Reginele noastre” a strans laolalta, pe langa volumul “Margareta a României. O Principesă în serviciul ţării regăsite”, proaspat iesit de sub tipar:- „Carol I. Primul și cel mai mare Rege al românilor“, de Adrian Cioroianu şi Andrei Radu, cu ilustrații de Alexandra Măzgăreanu, – „Maria a României. Regina care a iubit viața și patria“, de Adrian Cioroianu şi Mihaela Simina, cu ilustraţii de Mihai Alexandru Mihail -„Mihai I al României. Un rege cu onoare, loialitate și credință“, de Adrian Cioroianu şi Mihaela Simina, cu ilustraţii de Răzvan Dumitru.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.