Episcopia Giurgiului a demarat Programul social “Sa ne iubim aproapele”

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ambrozie, prin Sectorul Social al Episcopiei Giurgiului şi cu sprijinul Asociaţiei Letca Nouă, în data de 29 ianuarie, în sala Nichifor Crainic din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, a fost demarat programul social „Să ne iubim aproapele”.

Programul este realizat în colaborare cu Centrul de resurse şi asistenţă educaţională din Giurgiu şi are ca grup ţintă un grup de elevi din clasele VII-XII de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu.

La finalul întâlnirii tinerii participanti au primit în dar din partea Episcopiei Giurgiului, pachete cu îmbrăcăminte şi dulciuri.

La eveniment au participat psihologi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean – Giurgiu şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Giurgiu, cadre didactice de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu şi medicul Cosmin Georgescu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.