Dorinta sexuala dicteaza politicile UE. Legea despre care avertizam, a fost votata de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat ieri un raport privind “o foaie de parcurs a UE împotriva homofobiei și a discriminării pe baza orientarii si identitatii sexuale”, prezentata de europarlamentarul austriac Ulrike Lunacek, conform Federației Asociațiilor Familiale Catolice din Europa (FAFCE), intr-un comunicat din care vom cita si in randurile de mai jos.

“Raportul, adoptat de două treimi din Parlamentul European, se bazează pe un studiu elaborat, printre altele, de LGBT ILGA Europa, la cererea Comisiei LIBE a Parlamentului European”.

“Într-o scrisoare deschisă, adresată deputaților europeni, Antoine Renard (FAFCE) i-a întrebat pe deputații europeni: “viata sexuala privata trebuie să fie un criteriu pentru politicile UE?” – se mai arata in comunicat.

FAFCE a sugerat că “viața sexuală privata nu ar trebui să fie un criteriu pentru politicile publice. UE trebuie să asigure respectarea deplină a drepturilor omului pentru toți cetățenii. Statele membre trebuie să pună în aplicare drepturile fundamentale și să asigure echilibrul între dreptul la egalitatea de șanse si alte drepturi fundamentale. Oricare ar fi alegerile private din domeniul sexualității, drepturile omului sunt aceleași pentru toți. Nu ar trebui sa aiba loc o clasificare a drepturilor omului, bazata pe orientarea sexuală”.

FAFCE a reamintit că “Uniunea Europeană se confruntă în prezent cu multe provocări. Popularitatea sa în rândul cetățenilor europeni nu este la apogeu”. “Toți cetățenii UE au dreptul de a trăi în pace, iar demnitatea fiecărei persoane trebuie să fie respectata. Cu toate acestea, tendința de a clasifica drepturile omului, nu este calea de urmat”. “Noi nu trebuie să nu uităm că aceste drepturi nu sunt condiționate de un singur tip de dorinta sexuala, ci de binele comun”.

“Mai mult de 200 000 de cetățeni le-au scris deputaților europeni, cerându-le sa respinga raportul, un semn că acesta divizare a UE submineaza astfel pacea socială pe continentul nostru”.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a avertizat asupra votarii acestui proiect si a pericolelor rezultate din aceasta: citeste un articol dand click AICI! [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/lifestyle/8519-avertisment-ue-vrea-homosexualizarea-drepturilor-omului-statele-vor-putea-fi-obligate-sa-legifereze-mariajul-gay.html]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.