Girafa din Copenhaga: Daca perversii vor mai calca in picioare Europa, la fel se va proceda si cu oamenii

Protodiaconul Andrei Kurayev vede o legătură naturală între uciderea unei girafe într-o gradina zoologica din Copenhaga Zoo si libertatea moralei, care domnește în unele țări europene.

După cum s-a raportat, s-a hotarat ca animalul in cauza sa fie ucis – eutanasiat – în conformitate cu normele adoptate în Uniunea Europeană, in cazul unor incrucisari apropiate sau al lipsei de spatiu, decizie justificata de selectarea animalelor sanatoase genetic.

“Comunitățile locale de protejare a animalelor s-au ridicat impotriva deciziei. Peste 30.000 de oameni au semnat petiția, cerand salvarea vieții lui Marius, intr-o comunitate deschisă pe Facebook pentru salvarea girafei. Doua gradini zoologice din Suedia și Anglia au fost gata să preia animalul. 500.000$ au fost oferiti gradinii Zoo, pentru a-l lăsa pe Marius in viata”, scrie autorul.

Cu toate acestea, duminică dimineața, girafa a fost chemata la o bucată de pâine și, atunci când mânca, a fost ucisa prin impuscare in cap. Ulterior, oficialii Zoo i-au chemat pe spectatori sa vada transarea si din ce este alcatuita girafa. Au fost multi copii, în rândul vizitatorilor.

“Dacă perverșii vor mai călca în picioare Europa, în curând aceleași lucruri se vor întâmpla si cu oamenii”, a concluzionat protodiaconul.

El spune că, astăzi, țările europene permit “unor bărbați cu handicap genetic” sa aiba copii, “dar unei girafe sănătoase, care aducea bucurie copiilor, nu i s-a permis nici să trăiască”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.