Patriarhul Kirill i-a decorat pe directorii Directiei Prezidentiale pentru Politica Externa

Cu ocazia sarbatorii Intrarii Maicii Domnului in Biserica (c. Iul.), in urma cu o zi, după Sfânta Liturghie oficiata in Catedrala Adormirea Maicii Domnului, Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii le-a oferit medalii bisericesti unora dintre directorii Administrației Prezidențiale, in incaperile patriarhale din Moscova, la Kremlin.

Aceste premii mari bisericesti au fost acordate la propunerea Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk, șeful Departamentului Patriarhiei Moscovei pentru Relații Externe al Bisericii, în semn de recunoaștere a activitatii funcționarilor “in consolidarea păcii între națiuni și in cooperarea de lungă durată cu Biserica Ortodoxă Rusă, dar și cu ocazia celor 15 ani de activitate ai Direcției prezidențiale pentru Politică Externă.

Patriarhul Kirill a subliniat slujirea remarcabila a acestora fata de patrie și nivelul ridicat de cooperare între Direcție și Departamentul pentru Relații Externe al Bisericii, instituit odata cu venirea sa pe tronul patriarhal.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.