Rusia: facilitati in acordarea de cetatenie europenilor care se simt insultati spiritual si cultural in tara lor

Vitaly Milonov, președintele comisiei legislative a Parlamentului din Sankt Petersburg, a trimis un apel către Ministerul Rus de Externe și Serviciul Federal al Migrației, prin care a propus simplificarea procedurilor de obținere a cetățeniei ruse pentru europenii care se simt insultati spiritual și cultural în țările lor.

Milonov a propus aceasta simplificare a procedurii de acordare a cetățeniei ruse, avandu-i in vedere pe cetățenii străini al căror drept de a trăi în conformitate cu valorile lor culturale și spirituale tradiționale a fost încălcat de către autoritățile din țara în care acestia locuiesc in prezent.

Dreptul familiilor de a trăi și de a-si crește copiii în conformitate cu sistemul lor traditional religios și în spiritul valorilor familiei tradiționale este încălcat în mod intenționat de către multe țări occidentale, a explicat Milonov, conform Interfax.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.