Libanul ar trebui sa faca mai mult decat simpla condamnare a atacurilor impotriva crestinilor

Ministrul libanez al Energiei si Apei, Gebran Bassil (foto), a solicitat alcatuirea unei delegații libaneze pentru un turneu in țările cu influență asupra “mișcărilor teroriste” din Siria, in care aceasta sa ceara mediatizare in vederea stoparii atacurilor asupra creștinilor.

Remarcile lui Bassil au fost făcute în urma unei întâlniri cu Patriarhul maronit Beshara Rai, in Bkirki.

“Creștinii din Liban ar trebui să aibă o poziție, fata de ceea ce se întâmplă în Maaloula, alta decat doar denunțul sau condamnarea”, a spus Bassil. Ceea ce se intampla, nu-i afectează doar pe creștini, ci și pe musulmani”.

Libanul trebuie să formeze o delegație pentru un turneu in țările cu influență asupra facțiunilor extremiste din Siria, astfel încât acestea sa inceteze sa mai comita acte de genocid și sa ii transforme pe crestini in scuturi umane, mai afirma Bassil.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.