Ierusalimul, blocat sub jumatate de metru de zapada: situatie fara precedent in ultimele decenii

Caderile abundente de zapada, fără precedent în ultimele decenii, au dus la izolarea Ierusalimului în noaptea de joi spre vineri.

Principalele drumuri de acces in oraș au fost blocate sub jumătate de metru de zăpadă. Sute de șoferi au ramas blocati pe drumuri, in apropierea Ierusalimului, incercand sa intre sau sa paraseasca orasul.

Serviciile de urgență s-au pregatit si ele sa se confrunte cu viscolul greu, fără precedent. Călătorii, inclusiv mai multi copii, au fost forțați să-și petreacă noaptea în mașinile proprii, în timp ce așteptau unitățile de salvare. Poliția și unitățile militare au incercat sa curete drumurile, vineri dimineata.

Zăpada a continuat să cadă si ieri in oraș, iar autoritățile le-au cerut șoferilor să nu folosească autoturismele private daca nu sunt echipate cu cauciucuri de iarna.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.