UNILEVER se manifesta in favoarea familiei, nasterii de prunci si a vietii (video)

Unilever, un concern multinational anglo-olandez, a publicat un videoclip de încurajare pentru familie și viață: “De ce sa dai nastere unui copil in lumea de astazi?”.

Unilever detine aproximativ 50 de companii, printre care Lipton Tea Ati, Algida, Santa Rosa, Calve, Margarina, Knorr, Findus Milkana, Cif, Lysoform, Svelto, Badedas, Dove, Fabergé, Signal, Gibbs, Pepsodent, Calvin Klein, Mentadent, Fissan.

În înregistrarea video, bărbații și femeile din diferite țări vorbesc despre sarcina, nașterea unui copil, problemele și dificultățile în formarea unei familii. Video-ul ofera motive solide pentru speranță și reamintește ca, a da nastere unui copil este unul dintre motivele pentru care merită să trăiești.

La întrebarea “De ce sa dai nastere unui copil?”, autorii proiectului pentru ecologie și dezvoltare durabilă Unilever, numit “Sunlight Project”, au răspuns: “Pentru că nu există niciun moment mai bun pentru a crea un viitor luminos”.

“Noi credem într-o lume în care vor exista mai mulți copii care sa mearga la culcare neinfometati, care sa aiba in fiecare casa suficientă apă pentru băut, pentru spălat și curățat, unde bolile sa poata fi prevenite și evitate”.

Materialul concluzioneaza: “Noi nu pretindem că avem toate răspunsurile, dar vă invităm să va alturati noua, pentru a continua acest drum frumos”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.