Bancile islamiste lanseaza carduri bancare cu busola, pentru a indica directia catre Mecca

Turkiye Finans, o bancă islamica, a lansat un nou card de credit, care indica direcția catre Mecca, conform Hurriyet, continand o busola digitala.

Reprezentanții băncii spun că noul card este o premieră în țară: “Noi continuam să facem inovații bancare. Noul nostru card le oferă multe avantaje utilizatorilor săi”.

Turkiye Finans a fost infiintata in anul 2005, ca urmare a fuziunii intre Family Finans si Grupul Ulker, un gigant mondial în domeniul biscuiților, ciocolatei și bomboanelor, și Anadolu Finans, deținute de Grupul Boydak, un grup lider în mobilier, textile și cabluri.

Aproximativ 60% din banca a fost achiziționată, ulterior, în 2008, de către Banca Națională Comerciala (BCN), cea mai mare banca din Arabia Saudită.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.