Colinde on-line (VIDEO): concertul de colinde din Catedrala din Slobozia, de acum in programul LO TV Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Dupa cum va anuntam in editiile anterioare de stiri, colindele româneşti au răsunat in aceste zile si în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, în cadrul celei de-a şasea ediţii a concertului de colinde intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!”.

Evenimentul a fost organizat cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, alături de autorităţi locale şi mulţime de credincioşi.

Concertul a fost inregistrat si poate fi urmarit in programul de televiziune on-line LO TV (playerul aflat in partea de top a site-ului) [https://www.lacasuriortodoxe.ro] , atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si pe site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] sau pe site-urile protopopiatelor.

Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos a fost vestită în acest an de 4 formaţii corale, printre care grupurile Protopopiatelor Slobozia, Călăraşi şi Olteniţa din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor şi Corul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur”.

Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu le-a vorbit credincioşilor despre tradiţia colindelor, îndemnându-i să ducă vestea cea bună tuturor care sunt în suferinţe şi încercări.

La finalul concertului, toţi colindătorii şi copiii care au fost prezenţi la Catedrala Episcopală au primit daruri de Crăciun din partea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, alaturi de Episcopia Sloboziei si Calarasilor, prin reprezentantul sau pe probleme media, Pr. Arhid. Nicusor Silviu Dascalu, va invita sa urmariti acest deosebit concert, in programul TV, special pregatit pentru Dvs, si va ureaza: Sarbatori Fericite!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.