Primul adjunct al primarului, revine cu o declaratie legata de construirea catedralei ortodoxe rusesti din Paris

macheta bisericii sfantul nicolae Turnul Eiffel Paris O noua declaratie a fost facuta in ultimele ore, de catre primul-adjunct al primarului Parisului, legata de construcția noii biserici rusesti din Paris (vezi ARHIVA), informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Anne Hidalgo, primul-adjunct al primarului Parisului, a revenit asupra "opozitiei" demonstrate de primarul Parisului, Bertrand Delanoë, fata de construirea unei biserici ruse, noi, la Paris:

"Ne dorim ca proiectul arhitectural sa fie refacut", a explicat aceasta, menționând că este vorba de fapt doar de o problemă de formă, ce tine de arhitectura proiectului, și nu de una de fond, care ar tine de decizia de construire a bisericii pe acest amplasament.

Pe de altă parte, prefectul Parisului si Ile-de-France a respins informatia conform careia actualul proiect va fi refuzat, dar a reamintit că decizia administrativă (deci, una de fond) nu se va lua decat in data de 29 noiembrie 2012, mai informeza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.