publicat în: Arhivă

FOTO reportaj – imagini de la procesiunea Calea Sfintilor 2012

Procesiune Calea Sfintilor 2012 În această dimineață, Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe a realizat o serie de imagini video și fotografii, cu ocazia desfășurării procesiunii Calea Sfinților 2012.

Pe lângă înregistrările video, ale transmisiunilor efectuate în direct de Serviciul specializat LiveCamera, vizitatorii noștri sunt invitați la o "privire în amănunt", printr-o serie de fotografii – albume LDT Image, create pe marginea evenimentului. Redacția noastră de știri vă pune la dispoziție 2 albume LDT Image și 8 slide-uri FOTO (cuprinzând aproximativ 130 de fotografii).

Procesiunea s-a desfășurat în intervalul cuprins între orele 11:30-12:30, astăzi, 24 octombrie 2012, credincioșii putând să însoțească, pe tot parcursul acesteia, moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov, ale Sfinților Împărați Constantin și Elena și ale Sfântului Nectarie Taumaturgul.

După cum v-am promis, Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe vă oferă astfel, relatări "în amănunt" de la evenimentele ce au loc pe Dealul Patriarhiei, cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou – Basarabov – ocrotitorul Bucureștiului.

Urmariți în continuare informațiile și transmisiunile în direct – TV Lăcașuri Ortodoxe.

In urmatoarele zile, vizitatorii și abonații noștri vor fi ținuți la curent prin transmisiuni video în direct, informații și fotografii și de la alte evenimente din țară.

Redactia STIRI