Myanmar-ul intensifica atacurile asupra crestinilor

”Soldaţii trag asupra închinătorilor din Biserică, torturează preoţii şi forţează zeci de enoriaşi să lucreze ca hamali pentru Armată, în Corpul Militar din Myanmar”, a avertizat o organizaţie care pledează pentru libertatea religioasă, într-o declaraţie din data de 8 noiembrie 2011.

Soldaţii din Armata Myanmar, Divizia 88 Infanterie Uşoară, au atacat Adunările Bisericii lui Dumnezeu, din Muk Chyik, un sat din Kachin, stat al Burmei (Myanmar), situat la graniţa cu China.

Declaraţia ne-a fost transmisă pe adresa redacţiei de către Solidaritatea Internaţională Creştină, cu sediul în New Malden, Surrey, Anglia, informeaza Serviciul de presă Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.