Grupurile de credinciosi indonezieni indeamna la dialog, privind Papua de Vest

Conform datelor trimise de abonati Lacasuri Ortodoxe, in data de 9 noiembrie 2011, grupurile de credincioşi atrag atenţia asupra a ceea ce ele numesc "nedreptăţi asupra indigenilor din Papua de Vest", aflaţi la mâna guvernului indonezian.

Un grup bisericesc indonezian a îndemnat guvernul şi poporul din Papua de Vest, care caută să-şi câştige independenţa, să întreprindă un dialog în slujba rezolvării problemei violenţelor.

"Indigenii" sunt în continuare trataţi nedrept de către guvern şi trataţi inuman de către funcţionarii de la securitate, deoarece sunt acuzaţi de trădare", a spus Comuniunea Bisericilor din Indonezia (CCI), în data de 7 noiembrie 2011, informeaza Serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.