Biserica Australiana critica pozitia guvernului fata de solicitantii de azil

De Stud. DENISA-ELENA

 refugiatii malaezieni in australia   Clerul australian au criticat modul în care guvernul ţării lor înţelege să abordeze problema solicitanţilor de azil.
   Conform informaţiilor primite din Sydney, de la corespondenţi-voluntari aflaţi în zonă, liderii Bisericii Australiene critică soluţia guvernului, de deportare a câteva sute de solicitanţi de azil, către Malaezia.

   Decizia guvernului a fost luată, conform liderilor politici, ca “lectie” (/swap) pentru soluţionarea situaţiei complicate, amintita in paginile noastre, a celor 4000 de refugiaţi malezieni aflati in prezent in centre de detentie, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Map picture

    Guvernul dispune, pentru finanţarea acestui plan, de 292 milioane dolari, şi susţine că este forţat să îi folosească pentru transportarea solicitanţilor de azil cu avionul.

   55 dintre primele 800 de persoane malaeziene – aproape o treime fiind copii – au fost deja transportate cu avionul în Malaezia, în data de 4 august 2011.

– redactare: Stud. Denisa-Elena

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.