Consiliul Crestin din Hong Kong criticat pentru amestec in electorale

consiliul crestin din hong kong 2011 electorale Consiliul Crestin din Hong Kong a fost dur criticat, pentru amestecul în apropiatele alegeri.

Activişti creştini din Hong Kong au criticat un organism local ecumenic, Consiliul Creştin din Hong Kong, HKCC, pentru implicarea în ceea ce ei numesc un sistem nedemocratic, de alegere a următorului şef de Guvern, programat pentru anul 2012.

Map picture

"Alegerea unui şef de Guvern nu intră în atribuţiunile Bisericii", a afirmat Dr. Kung Lap-Yan, în calitate de secretar general al Institutului Creştin din Hong Kong, HKCI, la sfârşitul lunii iulie 2011, informează Agenţia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unui forum privind Biserica şi alegerile electorale.

"Cu atât mai mult cu cât sistemul este nedrept, iar Biserica nu ar trebui să se angajeze în aşa ceva", a mai specificat acesta.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.