Inaugurarea unui nou centru de asistenta pentru batrani in Mitropolia Republicii Moldova

in incinta sediului mitropolitan al Mitropoliei Republicii Moldova va activa un Centru de asistenta pentru batrani. La initiativa unor oameni de afaceri in frunte cu Valeriu Plesca a fost posibila deschiderea unui astfel de Centru.

Aici batranii vor beneficia de asistenta medicala, consultatie juridica si reabilitare duhovniceasca.


Ceremonia de inaugurare a fost binecuvantata de catre iPS Mitropolit Vladimir care a oficiat slujba de sfintire a incaperilor. La ceremonie au fost prezenti mai multi slujitori si credinciosi care se vor implica intru buna desfasurare a activitatii centrului.

inalt Prea Sfintia Sa a mentionat ca „evenimentul constituie un prim pas intru ajutorarea nevoiasilor la un nivel mai avansat. Pana in prezent prin toate centrele bisericesti care activeaza se raspunde solicitarilor si problemelor credinciosilor care sunt foarte diverse si adesea suntem neputinciosi in fata tuturor necesitatilor.

"Nadajduim ca in scurt timp vom putea sustine nevoiasii si cu produse alimentare. in activitatile de zi cu zi vor fi implicati si tinerii ca voluntari." a mai afirmat IPS Mitropolit Vladimir, citat de Biroul de Presa al Mitropoliei Republicii Moldova.


Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.