Tuesday 23 february 2010

Roma ia atitudine impotriva publicarii portretului “blasfemiator” al lui Iisus in India

Lacasuri Ortodoxe: din Roma
Roma ia atitudine impotriva publicarii portretului "blasfemiator" al lui Iisus in India

Ministrul italian al Afacerilor Externe, Franco Frattini, a protestat luni, 22 februarie 2010, impotriva publicarii in India "a imaginii blasfemiatoare a lui Iisus, si totodata impotriva violentelor la adresa crestinilor din Irak”.


intr-o declaratie, citata de La Croix, ministrul si-a exprimat ingrijorarea "profunda fata de incalcarea drepturilor si a demnitatii comunitatii crestine."

Referindu-se la imaginea publicata in scolile elementare, acesta apreciaza ca gestul publicatiei nu reprezinta altceva decat tot o forma de "agresare a tinerilor crestini”.

The Shillong Times sustine ca: “Imaginea lui Iisus Hristos, cu o tigara intr-o mana si bere in celalalta, a provocat deja ample actiuni de protest, cu ciocniri, in Meghalaya” – dupa cum se precizeaza in editia din 22 februarie 2010 Lacasuri Ortodoxe.

©KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 6/2010

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.