Un cantaret de cor ii furniza “Gentilomului Sanctitatii Sale”, barbati pentru relatii homosexuale

Lacasuri Ortodoxe: din Roma-AFP
Un cantaret de cor din Vatican, implicat intr-un scandal homosexual in Italia

Un cantaret de cor nigerian, din Vatican, este implicat intr-un scandal homosexual privind furnizarea de barbati unui mare lider italian, acuzat de coruptie – in prezent in inchisoare – a raportat vineri saptamanalul Panorama, al familiei Berlusconi.


Interceptarile telefonice efectuate de justitia italiana, in cadrul unei vaste anchete impotriva coruptiei, contra lui Angelo Balducci, fost presedinte al Consiliului Superior al Lucrarilor Publice, in prezent in inchisoare, releva faptul ca nigerianul "Mike", al carui nume real este Chinedu Thomas Ehiem, potrivit presei italiene, organiza intalniri cu alti barbati, in numele oficialului italian.

Angelo Balducci, care avea, de asemenea, si titlul de "Gentilomul Sanctitatii Sale" Papa, din 1995, a respins aceste afirmatii.

in saptamanal, Mike, in varsta de 40 de ani, care reaminteste faptul ca "a cantat in corul Sfantul Petru", dar care nu este "religios", afirma ca "un prieten italian care se prostitua l-a prezentat lui Balducci acum mai bine de 10 ani”.

Acesta a marturisit ca a fost de acord sa “aiba relatii” cu el "timp de cinci sau sase luni", din cauza dificultatilor financiare si familiale.

Relatia a fost intrerupta, ulterior, iar "dupa o perioada lunga de timp", Angelo Balducci a reaparut cerandu-i sa-i gaseasca barbati pe Internet.

Coristul nigerian afirma ca italianul prefera "barbatii maturi, de peste 40 de ani" si ca ii oferea "din timp in timp cate 50-100 de euro, niciodata insa nedepasind suma de 1.000 – 1.500 de euro pe an."

Ultima intalnire intre cei doi barbati avusese loc in luna ianuarie, atunci cand Mike spune ca i-a furnizat "un maghiar de 40 de ani, brunet", lui Angelo Balducci care a fost arestat pe 10 februarie, informeaza La Croix.

Biserica Catolica s-a confruntat in ultimele luni cu o serie de scandaluri de pedofilie, in special in Germania, in cadrul unui cor celebru din Regensburg, dirijat peste 30 de ani de fratele Papei Benedict al XVI-lea, Georg Ratzinger (vezi MONITOR Lacasuri Ortodoxe 7/2010).

©Carmen_Ana Ion publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 7/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.