(VIDEO) Macar in aceasta perioada de criza, Biserica Ortodoxa Greaca “trebuie sa ia mai putin, si sa ofere mai mult

surse si fotocopii din presa occidentala Lacasuri ortodoxe Biserica Ortodoxa Greaca, considerata o Biserica bogata, este presata sa faca mai multe, pentru ca tara sa sa fie salvata, intr-o perioada in care Grecia trece printr-o criza financiara debilitanta, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®, conform unor materiale oferite de abonatii nostri, corespondenti din Franta, care ne-au trimis copii ale mai multor publicatii pe aceeasi tema, aparute zilele acestea.

Grecii se confrunta cu o criza financiara dezastruoasa, datoriile tarii fiind enorme, asa incat, in ultimele zile s-a facut in mod repetat apel la Biserica Ortodoxa, in sensul de “a lua mai putin, si de a oferi mai mult”, macar in aceasta perioada.

Biserica Ortodoxa Greaca detine o proprietate imobiliara in valoare de aproximativ 700 de miliarde euro – adica mai mult decat dublul datoriei nationale a tarii.

Si, totusi, aceasta se lupta ca statul grec sa le plateasca salariile si pensiile tuturor clericilor ortodocsi din tara, remarca in aceste zile presa occidentala, dupa cum informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe®.

type=“application/x-shockwave-flash”wmode=“transparent”id=“player2″name=“player2″src=“http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/player/mediaplayer-5.5/player.swf”width=“500″height=“380″allowscriptaccess=“always”allowfullscreen=“true”

flashvars=“file=http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/categorii/modul-site/video/Apel catre Biserica ortodoxa greaca – in criza.flv&skin=http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/media/video/player/mediaplayer-5.5/glow.zip&logo=http://www.lacasuriortodoxe.ro/live/player/banner.png&autostart=false”
/>

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.