Directorul Institutului Biblic si Misionar Emmaus, din Elvetia, demisioneaza

director institutul biblic emmaus franta paul schoopDirectorul Institutului Biblic si Misionar Emmaus din Elvetia demisioneaza
Paul Schoop si-a anuntat retragerea din functia de conducere pe care a detinut-o la Institutul Biblic si de Misiune Emmaus din Elvetia.
El va parasi acest post incepand cu data de 30 septembrie 2011, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Informatia a devenit publica, conform unor corespondenti aflati in zona, in timpul ceremoniei de inchidere a anului academic, care a avut loc in data de 26 iunie.
Decizia vine la aproape 10 ani de cand acesta se afla la conducerea acestei institutii. Nu se cunoaste inca numele succesorului sau.
Institutul Biblic si de Misiune Emmaus apartine unei asociatii care a fost fondata in data de 2 octombrie 1925, de catre dr. Pierre Benoit si colegii sai. incepand cu 29 ianuarie 1960, o decizie a Consiliului de Stat din cantonul Vaud, Institutul se bucura de statutul de “Opera de utilitate publica”. Institutul nu primeste nicio subventie de la Stat. Conform unor declaratii ale administratiei, “bugetul sau este echilibrat prin generozitatea prietenilor si donatorilor”, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.