VEZI IN DIRECT! ACUM, TRANSMITEM LIVE: Ortodocsii rusi si evanghelistii americani s-au coalizat in lupta pentru apararea familiei traditionale – SUMMIT Live

Ortodocsii rusi si evanghelistii americani s-au coalizat in lupta pentru apararea familiei traditionale

Biserica Ortodoxa Rusa si evanghelistii americani s-au aliat in apararea definitiei traditionale a familiei si in lupta impotriva avortului in Rusia, acolo unde rata avorturilor este una dintre cele mai mari din lume.
in perioada 29-30 iunie 2011, Congresul Mondial al Familiilor, din Rockford, o organizatie cu sediul in Illinois, care apara casatoria heterosexuala si pledeaza impotriva avortului, sustine o conferinta pe aceasta tema.


Conferinta poarta numele: “Summit-ul demografic al Moscovei: Familia si viitorul umanitatii”.

Ea este organizata impreuna cu Patriarhia Moscovei si cu alti suporteri rusi ai conceptelor traditionale ale vietii de familie. Urmareste, acum, in direct aceasta conferinta, oferita Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe de catre corespondentii implicati in acest eveniment (aceasta a inceput in aceste momente, la momentul publicarii articolului – este posibil, din cauza semnalului prin satelit, transmisiunea sa prezinte unele intreruperi de cateva minute, pentru care ne cerem scuze / emisia, care depinde partea americana, porneste la refresh-autorefresh):

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.