Dupa o perioada de testare, Lacasuri Ortodoxe lanseaza oficial noul concept de Arhivare, premiera la nivel national

Deoarece volumul de informatii Lacasuri Ortodoxe continua sa se acumuleze in timp, acesta crescand semnificativ, sunt necesare progrese in sistemul de organizare a portalului, pentru a permite in mod inteligent gestionarea datelor.


Un astfel de concept, denumit in spatiul web american drept ARHIVA “INTELIGENTA” (IA), a fost activat, probat dar si dezvoltat, de mai mult timp, prin eforturile sustinute ale unei echipe tehnice Lacasuri Ortodoxe, urmarind sa raspunda, la standarde inalte, provocarilor asociate cu abundenta datelor vehiculate pe platforma noastra, si totodata asigurand un acces conform al vizitatorilor din mediile teologic si jurnalistic.

Scopul final este obtinerea celei mai inalte valori posibile pentru eficienta in accesarea bazei de date. ?tiam ca organizarea Arhivei joaca un rol esential in atingerea acestui obiectiv.
in acest sens, in perioada noiembrie 2009 – aprilie 2010, echipa de studiu tehnic a Asociatiei Lacasuri Ortodoxe a incercat o abordare care sa implice “scenarii de utilizare a Arhivei”, variante de ajutor in explorare, probleme ce puteau aparea in organizare, precum si cerintele necesare in dezvoltarea permanenta a acesteia.

Cu alte cuvinte scenariile imaginative pe seama cazurilor de utilizare au ajutat echipa sa stabileasca cea mai buna varianta necesara gestionarii si utilizarii bazelor masive de date existente pe platforma, cu o dinamicitate mare.

Conceptul IA Lacasuri Ortodoxe, alaturi de altele aflate inca in studiu la aceasta ora, ofera o arhitectura sistemului web administrat extrem de calificata si avansata, in premiera in spatiul romanesc, prin capacitati avansate ce stau la baza unor servicii nu doar functionale dar si de infrastructura viabila, asa cum intelegem noi ca merita prezenta Bisericii Ortodoxe pe net.

O abordare inteligenta, in urma cercetarii noastre, care va invita la propria Dvs cercetare… De acum, deja testata, Arhiva Lacasuri Ortodoxe poate fi folosita, printr-o accesare simpla din meniul superior al site-urilor platformei!

o prezentare: programator – ing. de sistem Clement Viorel S.

Pentru intrebari, sugestii si alte precizari, folositi-va de rubrica SUPORT din topul oricarei pagini, sau scrieti-ne pe adresa de email: tehnic@lacasuriortodoxe.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Mereu aproape de Dumneavoastra, Lacasuri Ortodoxe!

Pentru toti cei ce doresc sa ne sustina in actiunile intreprinse:
Asociatia Lacasuri Ortodoxe, CIF 25492529, cont nr: RO40.RNCB.0065.1128.3250.0001 deschis la BCR, filiala Bucurestii Noi.

Un acces rapid si usor, dar civilizat, la informatie!

©publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 16/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.