Caracatita Grisa continua sa… “prezica” rezultatele echipei nationale de fotbal

Caracatita Grisa din St. Petersburg a ales steagul Andorrei, prezicand astfel… victoria rusilor

Caracatita Grigori de la Oceanarium-ul din St. Petersburg a „prezis” rezultatul meciului de fotbal Andorra – Rusia, ducand la casa ei din acvariu steagul Andorrei, a declarat personalul de la Oceanarium vineri, 3 septembrie 2010, pentru Interfax.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman


„De aceasta data am atasat greutati de steaguri si le-am pus in acvariu. Grisa a ales steagul Andorrei si l-a dus in locuinta ei. intrucat mai testasem doar o singura data noua tehnologie a predictiilor, nu putem spune daca inseamna victoria sau esecul Andorrei”, a mai spus la acea data reprezentantul Oceanarium.

Prima predictie a unei caracatite din St. Petersburg se dovedise deja a fi adevarata: echipa rusa a invins Bulgaria, cu scorul de 1:0.

in acel moment, "tehnologia" utilizata pentru a stabili predictiile caracatitei fusese putin diferita: doua steaguri au fost lipite de peretele acvariului si, dupa unele ezitari, Grigori a ales steagul Rusiei.

Culmea este ca vineri seara, echipa Rusiei a jucat in meciul de calificare pentru Euro 2012, cu Andorra, si a castigat cu 2:0, uimind astfel "cercetatorii" pentru a doua oara.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.