Palestina spera sa fie recunoscuta de catre 24 de state, pana in luna septembrie

Palestina spera sa fie recunoscuta de catre 24 de state, pana in luna septembrie

Nabil Shat, un oficial senior al Fatah, a declarat ca cel putin 24 de tari vor recunoaste statul Palestina pana in luna septembrie 2011.
Declaratia ar avea la baza, conform declaratiilor acestuia, mai multe promisiuni facute in acest sens – informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.


Presedintele Autoritatii Palestieniene, Mahmoud Abbas, a confirmat ca palestinienii ar putea cere statutul de membru cu drepturi depline al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru Statul lor.

Acesta mai sustine ca viitoarelor frontiere ale teritoriului vor fi cele din iunie 1967 – Fasia Gaza, Ierusalimul de Est si Cisiordania.

Pentru ca visul palestinienilor sa se implineasca, acestia trebuie sa atraga recunoasterea din partea a doua treimi din cele 192 de state membre ale ONU, mai informeaza serviciul dezvoltat de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.