CONTRIBUTOR: Evenimente misionare in parohia ortodoxa din Coslada (Spania)

Evenimente misionare in parohia ortodoxa din Coslada (Spania)

eveniment misionar la Coslada iunie 2011 Duminica, 19 iunie 2011, de sarbatoarea Tuturor Sfintilor, a avut loc in biserica parohiala, dupa Sfanta Liturghie, incheierea cursurilor primului an in cadrul Scolii catehetice parohiale “Cuvantul care zideste”.

Cu acest prilej, am multumit lui Dumnezeu pentru darurile primite, si a fost premiat castigatorul, in urma celor doua sesiuni de evaluare, informeaza pentru Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, corespondent in zona, pr. George Cimpoca.

Anul acesta, cea mai buna lucrare a fost a doamnei GINA IORDACHE, care va beneficia de un pelerinaj gratuit in Tara Sfanta, organizat de catre parohia noastra in aceasta toamna, in perioada 1-7 septembrie 2011.

eveniment misionar la Coslada iunie 2011

Tot in aceasta duminica, comunitatea a avut bucuria de a avea in mijlocul ei, ca oaspeti si impreuna rugatori, pe parintele protosinghel Teofil Popescu, staretul Manastirii Schimbarea la Fata – Cheile Turzii (judetul Cluj), insotit de un parinte ierodiacon si de monahiile de la Resedinta eparhiala din Spania.

eveniment misionar la Coslada iunie 2011

Ziua s-a prelungit cu o drumetie in minunatul ambient al Parcului Natural Peñalara (Coto de Rascafría), la un ceas de Madrid. Am luat pranzul impreuna si ne-am bucurat de aerul proaspat si curat, departe de zgomotul si temperaturile incinse din oras, mai informeaza pentru Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, corespondent in zona, pr. George Cimpoca.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.