Comunicat al Patriarhului Bulgariei, privind așa-zisa pagină proprie de Facebook

Comunicare către mass-media în legătură cu informațiile inexacte publicate:

”În legătură cu postările incorecte care fac referire la rețeaua de socializare Facebook, vă informăm că Sanctitatea Sa Neofit, Patriarhul Bulgariei și Mitropolit al Sofiei, nu a avut niciodată și nu deține în prezent niciun profil Facebook, nici o pagină și nu a autorizat pe nimeni să înregistreze sau să creeze vreuna unul în numele său.

Preafericirea Sa a folosit amvonul Bisericii și pagina web oficială a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare, din calitatea de Patriarh al Bulgariei (https://www.bg-patriarshia.bg/), singura pagină oficială de Facebook (https://bit.ly/2v9uzx1) și site-ul oficial al Mitropoliei din Sofia, ca Mitropolit al Sofiei (https://mitropolia-sofia.org/).

Puteți apela întotdeauna atât la iconomul Nikolay Georgiev, cât și la secretarul general al Sfântului Sinod, pentru clarificare.

Departamentul de Relații Publice”

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.