Închinare la Sfintele Moaște ale Sfinților Mucenici Rafail, Nicolae și Irina, pe 9 aprilie, în Biserica Moeciu de Jos

Astăzi, 9 aprilie 2019, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe Sfinții Mucenici Rafail, Nicolae și Irina, alături de Sfântul Mucenic Eupsihie și Sfântul Cuvios Vadim. Singura Biserică din România care îi are ca ocrotitori pe Sfinții Mucenici Rafail, Nicolae și Irina este Biserica din Moeciu de Jos, din județul Brașov, al cărei Părinte paroh este Pr. Gheorghe Colțea, Protopop de Bran-Zărnești. Aici, începând din anul 2012, credincioșii se pot închina la Sfintele lor Moaște făcătoare de minuni. Biserica mai are ca hramuri pe cel al Sfântului Ierarh Nicolae și pe cel al Sfântului Ierarh Andrei Șaguna. Mai multe despre această biserică ridicată cu peste 250 de ani în urmă (în jurul anului 1761), puteți găsi la adresa: https://www.facebook.com/gheorghe.coltea.39 .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.