Imagini surprinse in aceasta duminica, in Catedrala din Urziceni (Foto si Video)

Cu binecuvântarea, Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, în aceasta duminica, Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, urmate de Slujba Acatistului Sfantului Ierarh Nectarie (ale carui moaste se gasesc in aceasta sfanta catedrala) au fost transmise in direct – de catre Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe, cu sprijinul Departamentului Mass-Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, reprezentat de Pr. Arhid. Nicusor Silviu Dascalu – din Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Municipiul Urziceni. Slujba a fost condusa de Pr. Protopop Bogdan Ionut Stancu.Transmisiunea live a inceput la orele 7:30 si a fost efectuata, prin intermediul serviciilor specializate pe care Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe le detine: LiveCamera [https://livecamera.ro/] media PRODUCTION si NETCreator [https://netcreator.ro%22%20target%3D%22_blank/] , aceasta putand fi urmarita gratuit, atat in paginile Agentiei, cat si in cele ale Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro) – biserici si protopopiate.Inregistrarea transmisiunii live poate fi vazuta pe target=“_blank”>aceasta pagina [

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.