Impreuna pentru binele comun… Despre prapastia dintre politicieni si oamenii pe care ii reprezinta

“Împreună pentru binele comun” este o rețea tot mai mare de activiști, cadre universitare, teologi și factori de decizie in politica din Marea Britanie, preocupata de prăpastia in crestere, dintre liderii politici și oamenii pe care încearcă să ii reprezinte.

Rețeaua independenta de clerici și laici își propune să construiască o coaliție largită între creștinii de diferite tradiții, împreună cu alte comunități religioase și cu aliați seculari, pentru a prezenta o noua viziune, ca alternativă pentru viața politica și culturala, care sa promoveze demnitatea tuturor oamenilor.

Conform Radio Vatican, recent, fundația a organizat “Conversații pentru binele comun”, reunind oameni de opinii diferite pe marginea aspectelor politice, alături de oameni de diferite religii sau fara vreo credință, pentru examinarea problemelor din perspectiva binelui comun.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.