Arabia Saudita | Noi lamuriri privind interzicerea oamenilor de zapada

Un cleric din Arabia Saudita, Mohammad Saleh Al-Munajjid, a adus unele lamuriri noi privind o fatwa (decret islamic) emisa anterior împotriva oamenilor de zăpadă.

Conform Ansa, Munajjid, care are peste 820.000 de fani pe Twitter, potrivit Gulf News – a reiterat interdicția privind reproducerea formei fiitelor umane si a animalelor, prevăzuta de profetul musulman Mahomed, dar a spus că oamenii de zăpadă ar putea fi totusi acceptati, atunci cand caracteristicile acestora raman vag umane, în special în ceea ce privește gura, nasul și ochii.

Clericul a afirmat că acestia ar trebui sa se asemene cu sperietorile de ciori, fără caracteristici clare, și a dat ca exemplu similar semnele de circulație.

Conform Ansa, caderile masive de zapada, care a acoperit regiunea saptamana trecuta, i-au facut pe multi locuitori ai dunelor desertului sa creeze sculpturi in zăpadă.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.