STIRI | I-au tarat pe barbati pe strada, legati precum animalele de povara

Iman Sarofim, în vârstă de 39 de ani, mama creștină coptă a cinci copii, a revenit în satul ei, după ce a evadat de la barbatul care o rapise.

Mohamed Ibrahim Moustafa, ministru egiptean de interne, a susținut că aceasta plecase de bunavoie cu un bărbat musulman și s-ar fi convertit la Islam.

Cu cateva zile înainte de întoarcerea femeii, copții locali, înfuriati de lipsa de acțiune a poliției, “au atacat sediul politiei, cu pietre și sticle Molotov, distrugand două camionete de poliție și rănind trei polițiști”, potrivit unui raport al publicatiei Watani, din Cairo.

Poliția “s-a răzbunat brutal, distrugand mobilier, jefuind bunuri, terorizand femeile și copiii și tarand pe strazi barbatii satului, legați cu frânghii, asemenea animalelor de povară”, a relatat Watani.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.