TRANSMISIUNE video IN DIRECT din Slobozia: Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului, din Parohia Cuza Voda

Maine, 8 septembrie 2014, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Biroului media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii arhieresti, din Parohia Cuza Voda (foto), Slobozia, cu ocazia hramului bisericii.

Transmisiunea video, in diect, FullHD, va incepe la ora 8:00.

Aceasta va putea fi vizionata pe următoarele site-uri:

www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro ]

www.lacasuriortodoxe.ro

https://protoieriaslobozia.ro/ [https://protoieriaslobozia.ro/]

si in toata Reteaua Informațională a Episcopiei Sloboziei si Călărașilor.

Va reamintim ca, in perioada 04 – 07 septembrie 2014, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași, a organizat o serie de manifestări cu ocazia împlinirii a 90 de ani de când Sfintele Moaște ale Sfintei Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș poposeau în Municipiul Călărași. Evenimentele au fost transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, cu sprijinul Biroului media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, iar inregistrarile acestora pot fi urmarite deja in programul TV Lacasuri Ortodoxe, aflat in toate paginile noastre si in Reteaua Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.