TRANSMISIUNE VIDEO IN DIRECT: Inaltarea Sfintei Cruci, in Manastirea Coslogeni – Duminica, 14 septembrie

Duminica, 14 septembrie 2014, la sarbatoarea Inaltarii Sfintei Cruci, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite video, in direct, Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii arhieresti oficiate de Preasfintitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, din Manastirea Coslogeni (foto). Cu aceasta ocazie, va avea loc si sfintirea noului corp de chilii, a carui constructie a inceput in urma cu doi ani.

Transmisiunea video, in direct, FullHD, va incepe la ora 8:00.

Aceasta va putea fi vizionata pe următoarele site-uri:

www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro]

www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro]

https://protoieriacalarasi.ro/ [https://protoieriacalarasi.ro/]

si in toata Reteaua Informațională a Episcopiei Sloboziei si Călărașilor. [https://www.sf-esc.ro]

Transmisiunea in direct va fi preluata si de Trustul Eveniment [https://www.evenimentsibiu.ro] , pe reteaua de televiziune prin cablu din tara.

Va reamintim ca evenimentul se desfăşoară sub titlul aniversar: „1994 – 2014. Slujire şi dăruire. Două decenii de slujire arhierească în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor” ce marchează şi aniversarea a 20 de ani de la alegerea primului ei Întâistătător.

Sfanta Manastire Coslogeni se afla pe drumul de la Călăraşi spre Feteşti, aproape de braţul Borcea al Dunării (la 12 km de Călăraşi şi 30 km de Feteşti). In incinta manastirii, exista o sfânta cruce “de leac”, mare, sculptata in piatra, renumita pentru vindecarile miraculoase, dar si pentru frumusetea ei. Renumita cruce datează din anul 1734, domnitor pe timpul acela fiind Constantin Mavrocordat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.