STIRI | Au intrat peste ei la slujba si i-au arestat cu tot cu copii

Mai multi copii sunt retinuti, printre cei 100 de creștini arestati in aceasta duminica, atunci când oficialii au atacat o casă de rugaciune din provincia Guangdong, in sudul Chinei.

Mai mult de 200 de polițisti au percheziționat Biserica “Muntele Măslinilor” din Foshan, în timpul slujbei duminicale.

Deși mulți dintre cei arestați au fost eliberați luni seara, 30 de membri ai Bisericii sunt încă în stare de arest. Cei mai mulți deținuți, inclusiv copii, au fost retinuti intre 10 și 20 de ore.

Biserica, înființata în urmă cu 20 de ani, nu a fost avertizata de control. Poliția a lăsat un anunț la biserică, ulterior, spunând că creștinii au fost reținuți pentru participarea la “o adunare ilegală”. Membrii Bisericii au fost “traumatizati” de incident, conform unui raport al Concernului Crestin International.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.