PS Parinte Vincentiu a implinit varsta de 60 de ani (foto)

Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, a aniversat sambata, 23 august 2014, împlinirea vârstei de 60 de ani.

Vineri, 22 august 2014, la odovania praznicului Adormirii Maicii Domnului, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a participat la slujba de Vecernie și Litie la biserica – paraclis episcopal cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Mina” din incita Centrului Eparhial.

Sâmbătă, 23 august 2014, Preasfinţia Sa a săvârşit Sfânta Liturghie în biserica – paraclis episcopal, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

Răspunsurile liturgice au fost date de Corul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

La ora 11:30 la paraclisul episcopal s-a săvârșit slujba de Te Deum, apoi Preasfinţitul Părinte episcop Vincenţiu a fost felicitat la Centrul Eparhial de părinţii consilieri, părinţii protopopi, părinți stareți şi de oficialităţi locale, judeţene şi centrale, cu ocazia zilei de naștere.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.