Putin semneaza legea de incriminare a extremismului on-line

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un proiect de lege, care impune răspunderea penală pentru apelurile extremiste on-line, informeaza Serviciul specializat in realizarea de software, site-uri web si servicii de gazduire NETCreator [https://netcreator.ro/gazduire-domenii-webdesign-news/] .

Conform noii legi, apelurile publice la activități extremiste și incitarea la ură sau animozitate, precum și încălcarea demnității umane, care implică utilizarea de rețele de informare și de telecomunicații, inclusiv a Internetului, vor atrage după sine răspunderea penală. Vezi stirea integral, dand click aici: https://netcreator.ro/gazduire-domenii-webdesign-news/ [https://netcreator.ro/gazduire-domenii-webdesign-news/]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.