Unui lider de top din Turcia i se refuza intrarea intr-o biserica armeana

Armenii din Germania au refuzat să se întâlnească cu liderul Partidului Popular Republican (CHP), care a vizitat recent Köln-ul, conform Demokrat Haber (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Kemal Kılıçdaroğlu a călătorit în Turcia, pentru a culege voturi pentru candidatul opoziției la alegerile prezidențiale din Turcia, Ekmeleddin Ihsanoglu. Kılıçdaroğlu a vizitat Federația Uniunilor Germane Alevi, Greacă și a Bisericilor Asiriene, exprimându-și, de asemenea, dorința de a se intalni si cu comunitatea armeană din Germania.

Cu toate acestea, liderul spiritual al comunității a refuzat să-l primească pe politicianul turc, menționând că permisiunea de a intra intr-o biserică armeană nu poate fi acordata unui lider al unui partid care a negat genocidul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.