STIRI Politica: Hai sa recunoastem, aceasta este o versiune crestina a Holocaustului!

Când trupele americane au invadat Irakul in 2003, acolo existau cel puțin 1,5 milioane de creștini. De-a lungul ultimilor zece ani, în mod semnificativ în ultimele luni, odata cu apariția ISIS, această cifră a scăzut la aproximativ 400.000.

Într-o regiune în care creștinii existau inainte de aparitia musulmanilor, cu secole, peste un milion de creștini au fost uciși sau a trebuit să fugă din cauza persecuției jihadiste, în timp ce America ramane nemiscata si priveste. Aceasta este remarca trista a editorului Securitatii Naționale Breitbart, unul dintre cei mai mari experti din lume privind războiul asimetric, Dr. Sebastian Gorka, lansat de Breitbart News Sâmbătă, la Sirius XM Patriot Radio.

Dr. Gorka a explicat că, “în ultimele 48 ore, ISIS, care este acum numit Statul Islamic din Mosul, a pictat litera “n” pentru “nazarineni”, pe casele tuturor creștinilor care au supraviețuit în oraș (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). ISIS a dat practic un ultimatum tuturor crestinilor: Puteți, fie să fugiti, fie sa va convertiti la Islam, fie va vom ucide”.

Gorka subliniază că, în ultimii 20 de ani, America s-a invartit in jurul lumii pentru a-i salva pe musulmani. “Daca atunci i-a salvat pe musulmanii din Bosnia sau albanezi, kosovari, fie pe musulmanii din Serbia, acum este timpul pentru o operațiune umanitară de salvare a creștinilor rămași în Irak”, a spus el. “Este timpul ca poporul american și reprezentanții noștri să facă ceva pentru co-religionarii nostri rămasi în Orientul Mijlociu”.

Conform agentiei AINA, epurarea religioasă – strigătoare la cer – este înfricoșătoare. Intrebat despre tacerea mass-mediei, Gorka a raspuns: “Hai sa recunoastem, aceasta este o versiune creștină a Holocaustului, și nimic mai puțin”.

Expertul in Orientul Mijlociu a continuat să explice că mass-media sprijina pe deplin povestile Casei Albe, “Președintele ucigandu-l pe Osama Bin Laden, iar Al Qaeda fiind acum in corzi; prin urmare, jihad-ul s-ar zgribuli în jurul lumii. Această strategie mioapa, care vizeaza doar Al Qaeda, a oferit mari oportunități altor jihadiști și a dat naștere gruparii ISIS”.

Potrivit expertului, mass-media este “post-modernista, sofisticata și secularista”. Deci, atunci când vine vorba despre ideea de persecuție religioasă, cui ii mai pasa? “Dacă nu vei fi suficient de sofisticat, incat sa fii un secularist post-modernist… o sa-ti fie greu!”.

Gorka nu a incheiat cu rechizitoriul sau nimicitor asupra mass-mediei. El a adăugat că rasismul acesteia va permite ca acest genocid asupra creștinilor sa continue. “Pentru mass-media”, afirma Gorka, “persoana cu pielea inchisa la culoare trebuie întotdeauna să fie victima”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.