Ucraina: Rusia nu intelege de ce Europa sprijina faradelegea

Moscova nu intelege de ce politicienii europeni proeminenți aleg să nu denunțe confiscarea clădirilor administrative din Ucraina și atacurile lansate asupra ofițerilor de poliție, conform Ministrului Rus de Externe, Serghei Lavrov.

“De ce nu ii condamnă pe cei care ocupa clădirile administrative, care ii ataca pe polițiști și intoneaza sloganuri rasiste și antisemite? De ce incurajeaza, politicienii europeni importanți, in prezent, mișcările în cauză, odata ce în țările lor ii doboara imediat pe cei care incalca litera legii?”, a spus Lavrov.

“Cum ar reacționa Uniunea Europeană, în cazul în care guvernul rus ar sprijini deschis revoltele de stradă din Londra, Paris sau Hamburg, și i-ar trimite pe miniștrii săi in aceste orașe, pentru a-i încuraja pe protestatari?”, s-a mai intrebat acesta, citat de Ria Novosti.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.