Discutii intre Noul Consul General al Regatului Unit si Patriarhul Ierusalimului

Zilele trecute, noul Consul General al Regatului Unit la Ierusalim, Alastair McPhail (foto), a vizitat Patriarhia Ierusalimului, cu ocazia numirii sale. McPhail a fost primit de către Preafericitul Părinte Teofil, Patriarhul Ierusalimului.

În contextul acestei vizite, a avut loc o discuție interesantă, legata de initiativa de pace promovata in prezent in Țara Sfântă, în beneficiul creștinilor și al tuturor rezidenților.

“Patriarhia”, a spus Preafericirea Sa, “cu echilibru, înțelepciune și prudență, se confruntă cu provocările care ii stau inainte si aduce pace in disputele pentru puterea politica”.

“Patriarhia luptă pentru păstrarea caracterului sacru al Țării Sfinte, a status quo-ului Ierusalimului și coexistenței pașnice a adepților tuturor religiilor”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.